Din ’23 în ’24. 16/01/2024 – Posted in: books, business, KIRIZZA, Laura Chiriță – Tags: , ,

Voiam să scriu articolul ăsta la fix un an de la acesta.

Nu mi-a ieșit, dar îmi iese cu +o săptămână. Că 2024 trebuie musai să aibă ceva în plus fată de 2023, nu?

Spuneam în articolul de fix acum un an (+o săptămână) că îmi doream ca în anul 2023 să citesc mai mult și să intru într-un Book Club.

Mai scriam aici că îmi mai doream să mă concentrez mai mult pe mine personal, pe călătorii, prietenii, relații, iubire, sport, fiind sigură că asta va ajuta și partea de branduri care simțeam că suferă când eu sunt în burnout. True.

De călătorit s-a călătorit mai mult în 2022 decât în 2023, dar acele puține călătorii din 2023 au fost transformative, tot anul fiind unul de tranziție cumva. Prieteniile au înflorit cum nu credeam că se mai poate după 30 de ani. Și vechi, dar mai ales noi! Altele și-au încheiat cursul în mod natural și firesc. Am prioritizat conexiunea și iubirea (chiar dacă ea nu m-a prioritizat pe mine) și voi continua lucrul acesta și în 2024, pentru că am descoperit cât de crucial e pentru noi un support system sănătos și cât de frumos e să te înconjori cu oameni frumoși.

Dar ia să vedem ce  mi-am mai dorit pentru 2023:

  • Să citesc mai mult (am pus Reading Challange pe GoodReads de 50 de cărți. În 2022 am reușit 20. Vedem ce iese la finalul anului, sunt la cartea 4 acum.) I did iiiiiiit!
  • Să recuperez contul de GoodReads și să fiu mai activă ( Am reușit, mă găsiți aici)
  • Să-mi fac abonament la bibliotecă. Mă ocup curând. nope.
  • Să intru într-un Book club/ club literar/ grup de prieteni cititiori. Am intrat în the OG of Book Clubs. Povestesc imediat.
  • Să încep să citesc și în afaza zonei mele de confort/ ce știu că-mi place sigur: poate fantasy/SF? (aici un book club ar ajuta mult). Nope. Fantasy is noooot for me.

Am reușit să citesc 50 de cărți în 2023! Recunosc că e posibil să fi folosit cititul ca refugiu de lucrurile pe care nu le puteam influența din viața mea, dar nu văd asta ca pe ceva rău neapărat. Anul acesta sper să citesc minim 20, însă 30 ar fi superb. Dar e un an cu mai multe cerințe de la viața personală și cu niște lucruri imense care se vor întâmpla la KIRIZZA, deci tot sunt niște așteptări mari.

Cum am reușit să citesc 50 de cărți? Păi în urma anunțului meu matrimonial de acum un an, am intrat în Book Hub. Unde nu doar că am primit tot ce îmi doream, ci înzecit! Am dat de cel mai badass grup de femei, de cele mai faine recomandări de citit (exact pe sufletul meu), care au umplut o nouă bibliotecă de TBR, de un sistem de suport pentru perioadele grele prin care nu știam că urma să trec anul trecut, dar și (simt eu) niște prietene pe viață. De asta au avut grijă niște (multe) shoturi, într-o seară de primăvară.

Despre ele vorbesc (lipsește o mare călătoare doar):

Și cam așa arată finalul unei întâlniri lunare:

Alături de ele nu doar că am citit 12 din cele 50 de cărți de anul trecut. Dar de la ele am recomandări pentru mare parte din restul de 38 și multe din cele pe care le voi citi anul acesta.

Iar dacă articolul de fix acum un an (+o săptămână) era un anunț matrimonial, acum pot spune că mi-am găsit iubirea, iar acest articol e o declarație de dragoste pentru ele. Se știu ele.

 *an început cu ele, încheiat tot cu ele.

În încheiere vin cu aceeași promisiune de anul trecut (că voi scrie mai mult pe blog și că mă voi ocupa de pasiunile mele mai mult/în continuare), dar și cu un sneak peak legat de ce urmează pe partea de design vestimentar.

Vă spun momentan doar atât (că oricum curând urmează să se întâmple lucrurile mărețe și tot veți afla):

Dacă 2022 a fost anul în care Laura Chiriță a devenit KIRIZZA (& KRZ by Kirizza), iar 2023 a fost primul an întreg KIRIZZA și unul transformativ pe plan personal…ei bine, 2024 e anul în care KIRIZZA ajunge la New York. La M*Fucking NYFW!

More soon. Real soon.

Laura,

Cea de la Book Hub!