Cursuri de croitorie online

Pentru că a ști să coși nu e un moft, ci o îndeletnicire utilă pentru oricine, am decis să fac câteva tutorial gratuite, cu tehnici de bază de cusut manual. Tehnicile sunt sintetizate în câteva videouri de IG TV, fiecare cu câte o tehnică. Tehnicile cresc în dificultate pe măsură ce avansează cursurile.

Iar pentru doritorii de tehnici mai avansate, se pot programa ședințe indiviuale, contra cost, prin video call.

Curs 1:

Tivul invizibil

Începem seria tehnicilor de cusut manual, cu tivul invizibil de mână. Ideile mele le-am completat cu mesajele voastre și așa m-am hotărât ce să vă arăt. Sper din suflet să adăugați cusutul, hobby-urilor voastre ce carantină.

Pentru acele persoane care doresc să învețe tehnici de croi/cusut la mașină, putem programa (contra cost) câte o ședință individuală pe video.

Sper să vă placă seria!

Curs 2:

Surfilatul manual

Continuăm seria tutorialelor despre tehnici de bază în croitorie cu surfilatul manual. Această cusătură protejeaza materialele să nu se deșire și poate fi folosită și pentru decorarea unei bucăți de material.

Sper să vă placă și să vă inspire această serie de videouri!
Următorul episod apare vinerea viitoare.

Până atunci vă urez mult spor și nu uitați să dați tag contului @kirizza.design dacă încercați tutorialul și vreți să văd și eu ce a ieșit.

Curs 3:

Cusătura manuală

Al treilea tutorial din seria tehnicilor simple, pentru toată lumea, de cusut manual: cusătura manuală.

O cusătură de rezistență, care poate fi una exterioară sau interioară, de rezistență. Sper să vă placă și să vă inspire aceste cursuri! Și să va ajute în a învăța ceva nou perioada aceasta.

Vă sugerez să urmăriți toată seria, iar daca încercați una din tehnici, îmi puteți trimite întrebări sau da tag la @kirizza.design

Curs 4:

Scurtarea manuală a blugilor

Al patrulea tutorial din seria tehnicilor simple, de făcut, e despre scurtarea manuală a blugilor.

Tehnică utilă și estetică, deoarece păstrăm marginea originală a pantalonilor.
Sper să vă placă și să vă inspire această serie de videouri!

*Pentru tehnica aceasta ar trebui sa studiați și primele tehnici din serie.
Mulțumesc mult pentru vizionare. Și aștept proiectele voastre! Vreau să îmi dați tag sau un mesaj la @kirizza.design să văd ce ați reușit voi sa faceți cu aceste tehnici învățate.

Ședințe indivduale

Dacă ați parcurs deja tutorialele video gratuite, poate vă doriți să învățați mai multe tehnici sau să folosiți mașina de cusut ori să faceți tipare. Pentru aceia dintre voi care vă doriți să învățați mai multe, am organizat ședințe individuale, prin video call, personalizate pentru fiecare cursant.

Ședințele au început odată cu starea de urgență din cauza pandemiei de Covid-19 și vor continua și după aceea. Vom continua evoluția mai ales cu acele cursate care își doresc să nu se oprească din învățat.

Durata Ședință = 2 ore 

Preț = 300 de lei/ședință

Cursantele de până acum au învățat diferite lucruri, în funcție de ce și-au droit și de nivelul la care erau deja. Ele au învățat tipare, croit fuste de la zero, sau doar să foloseasca mașina de cusut pentru proiecte casnice/să facă măști de protecție.

Dacă și voi doriți să învățați mai multe, vă aștept cu un e-mail la contact@laurachirita.ro pentru a programa o ședință!

Sau puteți face cadou vouchere cu ședințe de curs, pe care le puteți achiziționa de aici: https://kirizza.com/product-category/kirizza/curs-design-croitorie/