KRZ by KIRIZZA

KRZ este sora mai mică (deocamdată) a brandului KIRIZZA. Timp de aproximativ 10 ani, a existat un brand de modă pe nume Laura Chiriță (numele designerului, original, nu?), care a dezvoltat în timp un fel de dublă personalitate. Vedeți, Laura iubea să creeze rochii de basm, Zânești, rochii de mireasă și piese de lux custom made. Dar ea avea și o latură badass, care a făcut-o să creeze niște hanorace funky, brodate și imprimate cu mesaje și mai cool.

Latura ei de Badass i-a adus niște colaborări minunate, care au implicat și activism social prin modă FeminisT’shirt și ONEshirt și vai, cât i-a plăcut! Așa că, în 2022, ea a simțit că brandul a crescut mare și numele ei i-a rămas mic. Atunci a știut că a venit timpul să treacă la un alt nivel și astfel marca a devenit KIRIZZA și KRZ. KRZ își propune să fie cât mai sustenabil posibil, folosind doar materiale din stoc mort în producție. Și producând doar la comandă/la cerere, pentru a evita risipa. De asemenea, toate ambalajele implicate în expedierea comenzii dvs. Sunt zeo plastic și complet biodegradabile, astfel încât atât dvs., cât și Planeta vă puteți bucura de experiența de a comanda și purta KRZ.

Ambele mărci au aceeași casă (poate doar deocamdată, cine știe?): kirizza.com și puteți cumpăra cele mai tari piese KRZ (numiți-l Crazy) aici: KRZ

Collection_lemonade_kirizza-laura-chirita-07