Design uniforme medicale 

Carré Line Textil 2017/2018

Carré Line Textil  este un brand nou de uniforme  medicale premium, la care am avut plăcerea să lucrez chiar de la început. De la alegerea spațiului, utilajelor, echipei, materialelor, logo-ului etc. Și de a contribui la primele cărămizi, ocupându-mă de designul colecțiilor coordonarea producției și tot ce ține de social media.

 

M-am inspirit din liniile drepte și geometria arhitecturală în crearea uniformelor, datorită numelui Carré (în lb. fr. carré=pătrat) și luăm din această inspirație elemente pe care le-am adus la viață în forma unformelor medicale.

De la început fondatorul Carré și-a propus să dezvoltăm estetica uniformelor medicale de pe piață, iar pentru a aduce ceva nou a hotărât că cel mai bine e să aibă un designer vestimentar în echipă. Așa am intrat eu în echipă în  ianuarie 2017. Și ideea mi-a părut excelentă chiar de la început, deoarece consideram că e timpul ca piața uniformelor medicale să o ajungă din urmă calitativ pe cea a serviciilor medicale, mai ales din domeniul privat.

În prezent mă mai ocup doar de designul modelelor noi și de consultață pentru brandul CARRÉ. 

Produsele le puteți găsi pe uniforme-medicale-premium.ro