Timp de peste 10 ani, a existat un brand de modă pe nume Laura Chiriță (numele designerului, original, nu?), care a dezvoltat în timp un fel de dublă personalitate.

Vedeți voi, Laura iubea să creeze rochii de basm, Zânești, rochii de mireasă și piese de lux custom made. Dar ea avea și o latură badass, care a făcut-o să creeze niște hanorace funky, brodate și imprimate cu mesaje și mai cool. Latura ei de Badass i-a adus niște colaborări minunate, care au implicat și activism social prin modă și vai, cât i-a plăcut! Așa că, în 2022, ea a simțit că brandul a crescut mare și numele ei i-a rămas mic (brandului). Atunci a știut că a venit timpul să treacă la un alt nivel și astfel marca a devenit KIRIZZA și KRZ. KIRIZZA e despre rochiile Zânești și despre mirese pline de magie, iar KRZ este sora mai mică (deocamdată) și urbană a brandului KIRIZZA.

KIRIZZA e un nume care a venit în mod natural, dar a stat notat într-o agenda peste 7 ani, după o vară în SUA. A fost vara în care Laura a realizat cât e de greu de pronunțat numele ei (și al brandului) pentru oricine din afara României. Și gândindu-mă cum aș putea să explic oamenilor de acolo pronunția, m-am folosit de litera K și de cuvântul pizza, pentru că dublu Z se pronunță foarte asemănător cu Ț.

KIRIZZA este un tărâm de basm, cu rochii de poveste și mirese unice, cu flori de câmp și povești scrise cu acul și dragoste în sute de ore pe materiale parcă coborâte din nori!

Toate colecțiile Bridal, Cocktail și Evening se vor adăposti de acum sub umbrella KIRIZZA, iar voi puteți vede toate astea pe site-ul www.kirizza.com și pe Instagram kirizza.design.

Laura,

The Pizza of KIRIZZA.