Cum a fost la NYFW? Ce urmează acum? 14/03/2024 – Posted in: Bride, collection, fashionshow, KIRIZZA, New York, Rochii – Tags: , , ,

Am fost la New York Fashion Week. Now what?

Am rămas cu poveștile suspendate când eram în New York de câteva zile deja, dar cu câteva zile înaintea show-ului. Povesteam aici tot entuziasmul și ce am trăit până în acel moment.

Ei bine, ce a urmat a fost un apogeu.

În ziua fitting-ului cred că m-a lovit realitatea. Eram cu husele plinde de rochii pe care abia le-am cărat la un Uber cu Elizabeth, apoi în spațiul de fitting. Despachetat, probat, notat modificari, mutat rochii de pe un model pe altul (eu vedeam modelele pentru prima oară), seara am fost atât de obosită (eram încă cu jet lag), că am adormit pe la ora 19 și am dat skip la un shooting cu echipa. Nu știu cum pot alții să meargă la after parties (și la ăla am dat skip), sau să le facă pe toate & have fun after…că eu nu pot.

Cam așa a fost la fitting:

A urmat la o zi distanță prezentarea în sine. Eu prezentări am mai avut, Multe. Nu îmi era dor de agitația și graba din backstage neapărat, dar recunosc că m-au umplut de o euforie delicioasă. Poate și pentru că era New York.

 

Ia uitați cum stăteam cu toată colecția înainte de a intra in backstage. Încă mi se pare ireal că am fost acolo și că am avut ăarte de experiența asta…

Zilele în care au avut loc fitting-urile și prezentarea au fost un amalgam de emoții și agitația specifică unor prezentări de modă. Totul e foarte rapid, totul e foarte intens, la secundă și la milimetru. Ador acea stare, dar te epuizează și nu mi-am dat seama cât de obosită sunt, până nu am ajuns înapoi în Timișoara după toată experiența. Eu aveam așteptarea de a-mi reveni imediat și a mă arunca în promovare și munca din atelier, dar o lună mai târziu, încă nu sunt în ritmul meu.

Iar apoi am avut câteva zile de turist, înainte de a mă întoarce acasă la atelier, miresele mele și Mia!

Habar nu avem cât de frumoasă e Timisoara, cu al ei ritm potrivit fiecăruia, cu natura ei și Bega frumoasă care ne primește în plimbări relaxante.

Dacă vreți să urmăriți aventura din New York, vă sugerez să mergeți pe instagram: @laurachiritadesigner și @kirizza.design, unde am inundat de poze si videouri.

Vă arăt acum cîteva poze de la prezentare, vă trimit spre un video și apoi vă și invit undeva. Veniți?

Puteți vedea prezentarea aici: https://www.instagram.com/p/C3TPIDmJ93W/

Iar acum vreau să vă invit vinerea viitoare, în data de 22 martie, să vedeți și voi colecția Drippin LOVE. A văzut-o New York-ul, dar trebuie să o vadă și Timișoara mea mult iubită!

Vă dau întâlnire la ora 18, la spațiul CronicLove Productions Europe din Palatul Bruck, et 2.

După prezentare vom vedea videouri și poze de la prezentarea din New York, vom povesti cu partenerii și echipa implicată în proiect și vom împărtăși ce ne dorim pe viitor, atât pentru mine și brand, cât și pentru comunitatea locală.

Veniți?

Aici găsiți detaliile evenimentului: https://www.facebook.com/events/436018568991720/

Vă aștept!

Laura,

The Pizza of KIRIZZA.

———

Mobilitatea face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțată prin programul Power Station++, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

https://www.facebook.com/events/436018568991720/