Colecțiile anului 2019. Part 2. 23/09/2019 – Posted in: Rochii – Tags: , ,

Spuneam în articolul aniversar că anul 4 al atelierului a fost primul cu o colecție întreagă de bridal. De ce abia în anul 4, deși rochii de mireasă pentru comenzile speciale făceam de înainte de a exista atelierul? Pentru că e scump. Nu din lipsă de idei, deși s-au mai cizelat și ele în timp asta e clar. O afacere la început de drum e ca un copil care crește încet și frumos dacă îl hrănești și îl educi și îi oferi tot ce are nevoie. Și e datoria ta de părinte să calculezi fiecare mic detaliu cât cere din resurse și ce alte resurse aduce. Colecțiile noi mânâncă multe resurse, chiar și la un nivel așa micut cum e Atelierul meu. Iar o colecție Bridal, chiar și de 12-15 rochii doar, cu atât mai mult. Materiale multe și scumpe (clientele care au fost mirese știu cât material intra la rochiile de genul, pentru că le implic în fiecare aspect al rochiei), modele, poze, machiaj, grafică pentru promovare, participari la targuri de profil etc. Și aspectele astea chiar făcute cât de cât în regim propriu și cu multe contacte frumoase din industiile mentionate, tot costă mult. Iar procesul de creație și producție, deși foarte frumos, e lung și costisitor de asemenea și arată cam așa:

Așa s-a făcut că abia în anul 4 al atelierului am făcut o colecție bridal personală. Dar am învățat în timp că răbdarea se cultivă și că totul se întâmplă cu un motiv sau la momentul cel mai potrivit pentru mine.

Colecția e tot ce mi-am dorit eu și fiecare din piese aș purta-o chiar eu fără să clipesc. Toate sunt atipice, pastelate și pudrate, una singură e albă. Forme diafane, boeme, care trec testul umerașului. Nu știți ce e testul umerașului? E testul meu pentru rochiile de mireasă mai ales, deoarece în ziua aceea porti rochia poate chiar 20 de ore și nu trebuie să îți fie o povară doar ca să arăți bine. Testul umerașului în seamnă să poți lua rochia pe umeraș cu o mână doar și ușurință.

Dar gata cu vorbăraia. Colecția se poate vedea aici. Iar pentru că în curând lansăm cea de-a doua colecție de rochii de mireasă, Bridal 2020, mostrele rămase din colecția Bridal 2019 vor intra la mari reduceri odată cu lansarea. Reduceri de 50-70 %, mărimile fiind undeva între XS și M, dar cu ajustări gratuite la atelier.

Vă las cu pozele minunate ale colecției:

Foto: George Miheș

Model: Alexandrina Străjescu-Ghișe

Machiaj: Deni Iovan

Hairstyle: Salon Kelly Image