We’re OPEN for business! 16/11/2015 – Posted in: atelier, dresses, EVENT, Laura Chiriță, ME, my work, online store, showroom

 Am terminat de decorat noul atelier de curând (sigur nu e forma lui finală, deoarece îl văd ca pe ceva organic care va crește odată cu noi-echipa, însă suntem mulțumiți de cum arată) și am decis să îi facem o petrecere de deschidere mai oficială puțin, că noi oricum lucram în el deja în timp ce îl arajam. Am vrut să facem asta să-l arătăm lumii, să ne mai relaxăm, să ne simțim bine și evident că a fost mai mult un pretext pentru a mânca Ceva Dulce și a bea șampanie! Recunoaștem!

Petrecerea a fost una restrânsă, însă de acum suntem oficial deschiși, iar doritoarele își pot face o programare pentru a ne vizita și a ne proba noua linie care va fi și pe noul site curând, la nr de tel 0748096029 sau e-mail laurachiritadesign@gmail.com.

Ia uitați cum arată!
El nu e un atelier mare, dar e foarte primitor și deja ni s-a spus că te face să vii și să revii cu drag.
E format dintr-o intrare, un showroom, o cabină de probă și o baie în prima jumătate:

Și în cea de-a doua jumătate este atelierul propriu-zis cu biroul meu și loc de stat la povești și servit un ceai, all in one într-o cameră mare mare, cât multe apartamente din blocurile comuniste:

Și așa ne-am petrecut noi, în cinstea lui, al atelierului!

Trebuie să recunosc că în afară de decorat, spațiul în sine nu e meritul meu, deoarece Simona, proprietara, a avut înainte un salon de înfrumusețare în el și l-a amenajat minunat, că nu mi-a mai venit să-i fac nimic. Decât să aduc amprenta mea și spiritul de muncă.

Poze eveniment: David Dumitrescu
+ poze dintr-un articol de pe Fashoniac.com în care Rox Sarafolean povestește cum s-a distrat ea la ptrecerea noastră.

Candy bar: Ceva Dulce TM

Dacă vă place atelierul și vreți să ne vizitați, puteți programa o vizită cu probă la 0748096029/laurachiritadesign@gmail.com.

PS. Imediat după petrecere am avut ședința foto pentru magazinul online la care lucrăm intens.  Multe piese de zi/birou, dar și rochii de seară vin înspre voi curând pe laurachirita.ro !