Trends s/s 2012…Wedding dresses:) 01/12/2011 – Posted in: Trend, weddings

Urmărind trendurile internaţionale pentru sezonul următor am aflat că: Portocaliul va fi culoarea sezonului de primăvară/vară (deja mă gândesc ce rochie portocalie aş putea face ptr mine, să o pot purta şi la birou, şi sa nu arăt ca o margaretă- aştept sugestii).

Dar ȋn materie de rochii de mireasă?!?! Hai, că fiecare dintre voi, oricât de anti-commitment+weddings+ dulcegării aţi fi, măcar o dată v-aţi gândit cum aţi vrea să arate rochia de mireasă ideală pentru voi! Recunoaşteţi ! Să fie albă? Sau nude? Sau ȋntr-o culoare puternică! Cu dantelă, cu muuuuuult voal de mătase, stil sirenă, sau ȋn formă de A, sau de prinţesă, cu bretele…fără bretele..Of câte posibilităţi, şi o singură variantă trebuie aleasă (sau mai multe, câte una pentru fiecare căsătorie).

Ce propun marii designeri internaţionali pentru 2012?

Vera Wang propune mult voal, şi culori pastelate, ȋdepărtându-se de tradiţionalul alb, ȋn colecţia ei s/s 2012.

Monique Lhuillier ȋn schimb, are o colecţie s/s 2012 plină de roz, şi dantelă, şi tull, şi corsete ȋmpodobite cu pietre.

Lasând la o parte designerii internaţionali…eu zilnic mergând ȋnspre birou, trec pe langă o serie de magazine de rochii de mireasă(din centrul oraşului), a căror vitrine mă ȋngrozesc! Nu numai că nu văd nimic din ideile frumoase ale designerilor internaţionali, dar ȋmi mai stric şi ziua. Cautând pe internet „poze rochii de mireasă”, am descoperit că alternative sunt, cu mult bun gust chiar la noi ȋn ţarăăăăăăă(că tot e 1 decembrie, trebuie să fim patrioţi şi in alegerea rochiei pentru marea zi).

Daca sunteţi ȋn căutare de idei pentru nuntă, sau chiar ȋn cautarea unei rochii de mireasă , puteţi găsi idei pe http://www.karena.ro/