Tradițiile ne unesc, iar împreună suntem mai puternici! 27/11/2020 – Posted in: atelier, brand, business, collaboration, Laura Chiriță, Masti, my work – Tags: , ,

Se apropie ziua națională a României, un 1 decembrie care va arăta diferit față de alți ani, cu siguranță! Dar asta nu trebuie să însemne ceva negativ.

This image has an empty alt attribute; its file name is WhatsApp-Image-2020-11-27-at-15.12.17.jpeg

Tot anul a fost unul diferit și începând cu luna martie am simțit cu toții un mare 1 decembrie prin unirea eforturilor noastre și prin sprijinirea afecerilor locale. Am încercat să cumpărăm tot ce aveam nevoie personal de la afaceri locale (aprozar, mici producători, fermieri), iar pentru business ne-am concentrat în sprijinirea colaboratorilor care aveau mai mare nevoie de ajutor. Ajutorul putea să însemne (și înseamnă în continuare) un share pe social media, o recomandare dată mai departe, o comandă de materie primă și articole necesare, o colaborare  etc. Lucruri care ar trebui făcute în continuare și post 1 decembrie și post pandemie. Să considerăm anul acesta doar un exercițiu și să ne ținem de aceste obiceiuri frumoase noi dobândite.

Iar pentru că anul acesta s-au schimbat un pic lucrurile și genul produselor pe care le fac la atelier și pe care le livrez des, am căutat soluții de ambalare și prezentare diferite, adaptate noilor nevoi, dar și produse local pe cât posibil.

Eu eram pregătită cu huse, umerașe personalizate și plase elegante mari, potrivite rochiilor de seară și de mireasă, iar anul acesta e despre măști și piese micuțe, dar cu multă personalitate. Așa că , având nevoie de idei noi de ambalat și livrat coletele am dat de cei de la My eBox.

La ei am găsit pungi ziplock pentru ambalarea individuală a măștilor textile, cutii de carton, plicuri corespondenta și produsul meu preferat: ștampila personalizată!

Ștampila mi s-a părut o idee excelentă pentru a personaliza plicurile în care trimit câteva măști sau piese mici de îmbrăcăminte, dar și cutiile de carton în care trimit coletele mari. Pentru că dimensiunea coletelor variază foarte mult, nu era fezabil să investesc în cutii personalizate de atât de multe dimensiuni, iar ștampila aduce un caracter foarte personal oricărui colet. Cel mai frumos e că firma e românească, din Bihor și acolo se face fiecare ștampilă personalizată după grafica voastră!

O idee atât de drăguță, încăt nu voiam să o țin numai pentru mine! Așa că vă recomand să vă folosiți de ea pentru cadouri, recomandari, sau pur și simplu să susțineți compania cu un share la acest articol!

Articol pe care aș dori să îl închei cu recomandarea cea mai bună din această perioadă: PURTAȚI MASCĂ!!!

Cu imprimeu tradițional, de ce nu? Pentru că tradițiile ne unesc și împreună suntem mai puternici!