Retrospectivă 2018- proiecte și colecții 25/01/2019 – Posted in: atelier, brand, Bride, business, collection, Design, dresses, Fashion, Laura Chiriță, ME – Tags: , ,

Încheiem retrospectiva anului 2018 cu câteva proiecte minunate din care am făcut parte și colecțiile care au ieșit din atelier anul trecut.

Proiectul Bega! Prezintă Lumen  a fost unul din cele mai solicitante și împlinitoare proiecte de până acum. Intrând pe linkul din denumire veți găsi întreaga poveste. Însă pe scurt: Dezvoltat pentru dosarul de candidatură al orașului Timișoara pentru anul 2021 ca și unul dintre programele principale ale acestuia sub numele inițial de “Mega Bega”, programul va include proiecte și acte artistice diverse, dezvoltate gradual până în anul 2021. Din anul 2022 BEGA! va deveni un program bianual.

Eu am avut onoarea de a fi contactată pentru a propune un design al costumelor pentru primul spectacol: Lumen.

După o întâlnire cu directorul artistic, Kevin Finnan și o analiză realistă a bugetului și a materialelor existente pe piață, i-am propus o primă variantă, care a rămas și cea finală!

Câteva imagini:

Un proiect care a continuat și în 2018 este cel început în 2017 cu cei de la Carre Line Texil. Despre cine sunt ei și ce înseamnă colaborarea cu ei vă las să citiți mai multe aici: https://www.laurachirita.ro/proiectul-carre-line/

Și câteva poze cu anul 2018 la Carre:

Iar în materie de colecții anul 2018 a adus pe lângă colecția de vară și cea de toamnă-iarnă  o noutate: Prima colecție Bridal (rochii de mireasă). Fiind un segment care ocupă tot mai mult din comenzile anuale la atelier și eu prind tot mai tare drag de el am considerat că e momentul să îmi prezint și punctul de vedere cu privire la acest sertăraș important din modă.

Câteva imagini din colecțiile de anul trecut (majoritatea le puteți încă vedea și cumpăra din SHOP sau urmând linkurile de mai sus.

Cam așa a arătat anul meu 2018 în imagini. Pentru primele două retrospective despre rochiile de zâne și miresele lui 2018 intrați aici:

Retrospectiva anului 2018- Rochii de zâne

Retrospectiva anului 2018-Bridal

Acum tot ce pot eu să fac e să fiu recunoscătoare pentru tot ce am trăit anul trecut și ce am învățat și ce am câștigat. Și să sper la un 2019 mai înțelept, mai plin de cliente și experiențe frumoase și cu multe lucruri de pe bucket list bifate la final de an.

La fel vă doresc și vouă!

Mult spor și energie să aveți astfel încât să reușiți tot ce vă propuneți pentru 2019!