Postare scurtă. 21/11/2012 – Posted in: jacket, Laura Chiriță, ME, my work, Photography

   Să postez ceva repede, că deja sunt nesimțită, de cât timp nu am scris nimic. Vă cam direcționez către pagina mea de facebook, care e foarte îngrijită și iubită- https://www.facebook.com/Laura.Chirita.design

  Venind toamna, m-am ocupat puțin de reinventarea jachetei de toamnă, deoarece clima nu mai e așa dură cu noi încât atunci când vine frigul să ne pierdem orice urmă de stil, sau să acoperim orice fărâmă de personalitate cu geci urâte. Așa că mi-am făcut mie două jachete care le port toată ziua, și care deja încep să aibă admiratoare și să fie dorite în diverse variante de cliente.

Prima e din stofă de lână groasă, cu mâneci de piele naturală și e căptușită bine, pentru zilele mai friguroase.

Aveți și câteva poze cu mine în persoană 🙂 în frunze la Parcul Dendrologic Bazoș, purtând a mea jachetă.

                                                                                                      
Cea de-a doua jachetă e tot din stofă de lână și cu mânecile din piele naturală pe nuanțe de vișiniu, dar de data aceasta fără căptușeală și cu gulerul mai lung pentru  o fluiditate mai mare:).

   Ambele îmi plac foarte mult și deși aș mai avea o mulțime de idei, nu mai am spațiu personal, deci îmi ofer ideile cu drag iubitoarelor de frumos! Frigul nu trebuie să ne sperie, ci să ne facă să ne îmbrăcăm în mai multe straturi frumoase, chiar poate fi considerat un avantaj față de anotimpurile calde.

  Acestea fiind spuse, eu mă retrag în muncă, dar țin să mai menționez că pe săptămâna viitoare revin cu detalii de la o ședință foto cu unele ținute unicat ce se vor găsi spre cumpărare pe magazinul meu online de pe Breslo.ro.

 Să trecem la..treabă:)