PAULINA, Fetița ta de MILIOANE! 14/05/2024 – Posted in: collaboration, collection, KIRIZZA – Tags: , ,

Voi știți cine e Paulina?

Dar că există o colecție în colaborare cu KIRIZZA știați?

Să începem cu începutul.

Acum vreo doi ani cred, mi se tot spunea că “eu fac milioanele” și nu înțelegeam de unde vine asta. Până mi s-a arătat o melodie virală de pe Tik Tok, Fetița ta de Milioane, care suna cumva ca o melodie veche Azur, dar totodată foarte actuală.

Evident că mi-a rămas în minte (nu are cum să nu se lipească de tine) și am început să caut cine cântă melodia aia… Așa am aflat că Paulina nu doar că nu e bătrână, dar mai e și foarte cool. Inițial mi se părea cool ca look & vibe, apoi am aflat că e foarte cool ea ca om.

Așa că mi-am făcut curaj și i-am scris, m-am prezentat frumos și am întrebat-o dacă nu vrea să îi trimit câteva piese din colecțiile mele, pentru că mi se părea că ne potrivim tare bine.

Răspunsul ei a fost afirmativ și așa a ajuns să îmi poarte creațiile la multe concerte:

De aici la piese custom made pentru festivalurile mari la care a fost invitată, a fost un pas mic…

PAULINA în custom KIRIZZA la Electric Castle:

Iar de acolo la ideea unei colecții împreună…well, nu ne-a trebuit mult. Așa s-a născut Colecția ta de Milioane, vara trecută:

 

 

Colecția o găsiți disponibilă pe kirizza.com, adică aici .

Asta dacă vreți să fiți și voi de Milioane ;).

Aaaa…dacă credeți că nu a ajuns Paulina încă să poarte Drippin’ LOVE, colecția KIRIZZA care a ajuns la New York, vă înșelați. Am îmbrăcat-o eu cu mâna mea, la cel mai recent concert din Timișoara. Ia uitați AICI.

Ce să mai zic? Să aveți o zi de Milioane și să intrați pe site să vedeți Colecția ta de Milioane!