My other passion(s) 24/06/2012 – Posted in: ME, Photography

Pe lângă designul vestimentar, care reprezintă scopul acestui blog, mai am câteva pasiuni…așa pentru sufletul meu, pe care nu am de gând să le transform în cariere, dar care mă fac să mă simt minunat. Și nu despre asta e vorba la urma urmei?

În seara asta (înainte și după alergat—DA! Am început să alerg…de ieri:)) Sper să mă țină mai mult de o zi), vă povestesc despre o pasiune recentă (un an și un pic) de-a mea. Și anume fotografia. Probabil o aveam în sânge de mai mult timp, că din bunică croitoreasă și bunic fotograf, eu ce puteam ieși?

Totul a început în primăvara anului trecut când plănuiam cu prietenele mele o mini-vacanță în Veneția. Știind că nu voi merge probabil foarte des acolo, vroiam să rămân cu amintiri frumoase de acolo..iar aparatul meu foto digital vechi (un Benq antic) nu mi-ar fi oferit asemenea amintiri nici să vreau.

Așa că am împrumutat un aparat semi profesional de la bunul meu prieten, Silviu, care m-a și învățat să îl folosesc, iar excursia în Veneția m-a împrietenit așa de tare cu el, că am ajuns să i-l cumpăr.

E vorba de un  Canon PowerShot S3 IS (îl simt foarte limitat deja, mai ales în lipsa unei lumini perfecte, dar investiția într-un aparat profi va trebui să mai aștepte ceva vreme). Și de atunci am tot experimentat cu el…multe flori fotografiate, natură (macro mult), concedii…iar acum vă voi arăta câteva dintre ele (care le consider eu mai reușite) să judecați singuri.

Încep cu flori/plante fotografiate chiar la mine în curte:

Continui cu o duminică însorită la Liebling, jud, Timiș:

Excursie la Dunăre, iulie 2011:

1 mai la Dunăre, 2012:

Și amestecate de peste tot și de toate felurile:

PS. Țtineți cont, vă rog, că sunt o amatoare doar și nu mă judecați prea aspru:) Sper ca vă place pasiunea mea în al ei prim an și sper să aveți curajul să vă exprimați și părerea în legătură cu ea.

Noapte bună și săptămână ușoară!