Masca de protecție într-un exercițiu de imaginație. 23/04/2020 – Posted in: article, atelier, protection mask, Rochii – Tags: , , , , ,

Vă spuneam, în articolul de ieri, că realitatea ni s-a întors tuturor cu susul în jos și că ne adaptăm cum putem. Probabil suntem din ce în ce mai conștienți că realitatea din viitor nu va mai arăta ca realitatea din trecut. Și că probabil va trebui să schimbăm multe aspecte la viața noastră de zi cu zi.

Dar dacă distanțarea socială și măsurile de protecție vor deveni rutină? Cum ne vom adapta viața la ele? Dacă masca devine parte din viața noastră cotidiană și va trebui să o purtăm mult timp de acum înainte? O vom personaliza? Accesoriza? Va fi parte din ținuta de club/petrecere?

Eu am zis să fac (și să vă invit și pe voi să faceți cu mine) un exercițiu de imaginație și creativitate. Să văd cum ar arăta masca de protecție dacă ar trebui să facă parte din colecțiile mele, de exemplu.

Ce avem nevoie pentru a fi masca eficientă, din ce știm până acum? Material respirabil, filtru din material nețesut ( de preferat în mai multe straturi) și o croială care să permită etanșarea măștii cât mai bine pe forma feței.

Buuuun!

M-am pus pe treabă!

Masca care ar fi inclusă în colecția de primăvară-vară 2020 ar arăta cam așa:

Acum, pentru un aer de eleganță și serile petrecute în rochie de cocktail/seară avem masca corespondentă colecției de toamnă-iarnă:

Și pentru piesa de rezistență, mireasa măștilor! Masca corespondentă rochiilor de mireasă și colecției Bridal:

Sper că această postare v-a înveselit puțin și mulțumesc că ați parcurs acest exercițiu de imaginație cu mine!