Come in, Spring! 13/02/2016 – Posted in: Fashion, Fashion Fair, Laura Chiriță, my work, Rochii – Tags: , , ,

Pentru mulți oameni februarie înseamnă ultima luna de iarnă, zile friguroase, zăpadă semi topită și noroi. Dar eu, fiind născută în februarie, mă simt forțată un pic să caut lucrurile bune din această luna friguroasă. Însă țin minte că încă din școala generală, cum se făcea februarie, eu deja simțeam în aer primăvara și anticipam vacanța de vară.
Acum nu mai simt vacanța de vară, dar nici nevoie să îmi iau vreo vacanță, deoarece îmi place tare mult ceea ce fac. Dar de câțiva ani februarie e luna în care eu muncesc ca bezmetica să finisez piesele din colecția de primăvară-vară a anului cu pricina, plănuiesc prezentări, târguri, proiecte și visez cu ochii deschiși la viitoarele cliente și la ce rochii frumoase le voi face,
Februarie 2016 aduce o colecție nouă de primăvară, aduce 3 ani de relație, veselie cu doi căței și câteva proiecte faine începute din ianuarie. Iar la final de februarie, chiar de ziua mea, voi munci. Dar mie îmi place! Mă găsiți în București la târgul #Dichisar, organizat de cei de la Breslo.

facebook profile photo dichisar primavara

cover-facebook-page-primavara

Cei care insistați să mă cadorisiți de ziua mea, știți acum unde mă găsiți!

Aaa, am uitat să spun că februarie mai e și luna iubirii, deși nu simt că e definită de aceste evenmente, noi le sărbătorim. Orice prolej e bun pentru niște cadouri și activități împreuna!

Pe curând!

Laura Chiriță