Good News! 29/09/2012 – Posted in: Rochii

Adică sper că sunt good news… 

De mâine, 1 octombrie, sunt proaspătă masterandă la Design textil-Design vestimentar din cadrul Facultății de arte plastice a Universității de Vest Timișoara!
Dacă e primul ochi pe blogul meu și nu știți ce e de capul meu, vă spun eu! Eu nu am studiat designul vestimentar și nici croitoria…am învățat singură tot…prin desene transpuse ulterior în experimente pe care tot eu le purtam. Operațiune repetată de multe ori și având ca urmare comenzi ale experimentelor pentru prietene/colege, urmate de ale lor prietene și tot așa, până în prezent.
Am făcut facultatea de Comunicare și Relații Publice, iar vara trecută când am absolvit, m-am înscris la un master de publicitate, care nu mi-a prea plăcut și prin urmare am ajuns să caut alte posibilități de mastere pentru a mă reînscrie anul acesta. Așa am găsit masterul în design vestimentar. Și parcă încet toate se așează la locul lor, asta vreau să fac, sper să prind noi perspective și să învăț mai multe despre cum îmi pot folosi creativitatea.
Ca să nu vă mai plictisesc cu aberațiile mele, pe scurt: pentru admitere mi-a trebuit un studiu de caz (pe lângă portofoliu), ia eu m-am folosit de inspirația florală și am făcut o rochie-trandafir pe care am fotografiat-o rapid și evident că vă arăt și vouă câteva poze.
Schița inițială:


Rezultatul final:) :

Model: Gintaru Magdda
Foto: Rovo Adriana

Cam atât cu veștile bune pentru moment. Pot spune doar că am emoții, deoarece nu știu la ce să mă aștept. Dar e un început nou și încerc să îl iau ca atare!Weekend fain! (ce a mai rămas din el)