FEMINIST’SHIRT, Part 2: Vindecarea. 18/06/2021 – Posted in: collection, Fashion, Feminism, Feminist'shirt

FEMINIST’SHIRT, Part 2: Vindecarea.

 

 

Etapă care conține piese vestimentare cu mesaje feministe brodate, care încurajează independența femeilor și își dorește să ajute femei din medii defavorizate/abuzate prin vânzarea pieselor.

Țineți minte un moment în care ați âncercat să treceți peste un moment greu, o despărțire, un job pierdut? Poate treceți chiar acum prin asta… Probabil ați făcut tot ce ați găsit online: Citit cărți motivaționale, salvat și postat citate motivaționale, întâlniri cu prieteni care vă inspiră. Țineți minte? Toate aceste activități sunt OK și sunt parte din Vindecare.

Că ne folosim de citate motivaționale și cărți de dezvoltare motivațională, sau alegem să facem terapie (recomandabil de la o anumită vârstă), orice proces ales e un avans față de starea în care ne-am aflat.

Colecția Vindecarea, parte din FeminisT’shirt vă invită să vă purtați cu mândrie Vindecare în piept, în timp ce sprijiniți o organizație care adăpostește și consiliază fete minore abuzate. Colecția întreagă e aici: https://www.laurachirita.ro/product-category/part-2-vindecarea/

Piesele conțin mesaje empowering, acompaniate de flori de câmp care simolizează reziliență și renaștere. Piesele sun colorate, vesele, în combinații de roz și roșu, broderiile sunt delicate, cu elemente floral, iar totul e asezonat cu voănașe amplasate jucăuș.

Din vânzarea FeminisT’shirt part 2, un procent de 10% se donează organizației Mission Link International- Casa Debora, care sprijină fete minore abuzate.

Casa Debora a fost scânteia care a aprins întregul proiect FeminisT’shirt, provenind dintr-o sămânță plantată în 2013. Eram agent de vânzări pentru o companie de birotică, iar Casa Debor mi-au fost clienți. Am vizitat chiar Casa în sine, pe lângă birourile echipei. Și deși pe atunci atelierul meu era încă la stadiu de vis și proiect, știam că vreau să contribui și să ajut cândva.

Totul rămăsese doar o idee notată într-un caiet cu „idei pentru când am timp”, iar pandemia mi-a dat acest timp în mod forțat.

Am redeschis puntea de legătură cu ei, de data aceasta din altă poziție, dar cu un plan mai concret de a ajuta și contribui.

Piesele din partea 2: Vindecarea sunt create chiar în colaborare cu cei de la Casa Debora. Ei venind cu idei tare draguțe legate de mesajele brodate.

Detalii despre organizație pe https://www.mli.ro/en/

https://mli.ro/sper/debora-house/

Deși curând apare partea 3 a proiectului, toate cele trei părți își vor continua misiunea și vor putea fi comandate și organizațiile sprijinite.

Laura.