E 2018 deja?! Cum a fost 2017… 15/01/2018 – Posted in: atelier, business, EVENT, Rochii – Tags: , , ,

Cum a trecut anul 2017, nu știu! Dar având în vedere că recent am recuperat și resuscitat site-ul, am zis să încep cu o postare pe blog despre anul care a trecut și cât de mult a însemnat el pentru mine ca designer și pentru atelierul în zine.

Am spus că nu știu cum a trecut anul 2017, a fost ca un fulger. Ce știu însă, e că a fost cel mai plin, cel mai aglomerat, cel mai împlinit și cel mai diferit de până acum.

A fost anul cu cea mai colorată colecție de primăvară/vară de până acum, care s-a plimbat la multe târguri și a beneficiat și de o prezentare într-o seară călduroasă de vară:

 

2017 a mai fost anul cu cel mai aglomerat sezon de banchete, nunți și? bridal de până acum:

Pentru a vedea? mai multe din modelele anului 2017 click aici.

2017 a fost anul cu mutarea atelierului întrun spațiu mai mare și mai frumos:

 

2017 a fost anul cu lansarea firmei de uniforme medicale Carre Line Textil și creșterea acesteia cu o echipă perfectă de profesioniști:

2017 a fost anul cu cea mai tomnatică colecție de toamnă de până acum. Și primul târg al brandului la Cluj-Napoca:

Deși sunt sigură că nu am punctat toate momentele minunate din 2017, voiam măcar să las pe blog o scurtă trecere în revistă a anului care a trecut, înnainte de a mă arunca în nebunia de 2018. Mai ales că blogul e locul la care mă întorc cu drag să citesc și texte deînainte de a avea atelierul, de când studiam designul și să mă bcuur de tot drumul ăsta plin cu de toate!

2018 presimt că va fi mult mai aglomerat și cu mai multe momente frumoase decât 2017!

Așa că stați cu mine aproape să îl parcurgem împreună!