Cursuri de croitorie online. Ședințe individuale prin video call! 05/05/2020 – Posted in: Rochii – Tags: , , ,

Vă povesteam în postarea precedentă că pentru că a ști să coși nu e un moft, ci o îndeletnicire utilă pentru oricine, am decis să fac câteva tutorial gratuite, cu tehnici de bază de cusut manual. Tehnicile sunt sintetizate în câteva videouri de IG TV, fiecare cu câte o tehnică. Tehnicile cresc în dificultate pe măsură ce avansează cursurile.
Iar pentru doritorii de tehnici mai avansate, se pot programa ședințe indiviuale, contra cost, prin video call.

Dacă ați parcurs deja tutorialele video gratuite, poate vă doriți să învățați mai multe tehnici sau să folosiți mașina de cusut ori să faceți tipare. Pentru aceia dintre voi care vă doriți să învățați mai multe, am organizat ședințe individuale, prin video call, personalizate pentru fiecare cursant.

Ședințele au început odată cu starea de urgență din cauza pandemiei de Covid-19 și vor continua și după aceea. Vom continua evoluția mai ales cu acele cursate care își doresc să nu se oprească din învățat.

Ședințele sunt de câte 2 ore și ele costă 100 de lei/ora.

Cursantele de până acum au învățat diferite lucruri, în funcție de ce și-au droit și de nivelul la care erau deja. Ele au învățat tipare, croit fuste de la zero, sau doar să foloseasca mașina de cusut pentru proiecte casnice/să facă măști de protecție.

Dacă și voi doriți să învățați mai multe, vă aștept cu un e-mail la contact@laurachirita.ro pentru a programa o ședință!

Love,

Laura.