Cum ne reluăm activitatea la atelier în siguranță? 12/05/2020 – Posted in: atelier, Covid19, Masti, Rochii – Tags: , , , , , ,

Deși activitatea atelierului nu s-a oprit în loc, segmentul custom made a fost pus pe pauză de la mijlocul lui martie. Am evitat contactul cu exteriorul, clientele, curierii pe cât posibil, iar în atelier a intrat doar colega mea în această perioadă.
Acum muncim spre a face tranziția înapoi către sezonul mireselor și al zânelor.
Sunt alături de clientele mele, indiferent ce decizie au luat în privința nunții de anul acesta. Iar împreună ne vom adapta din mers și vom decide ce e mai bine pentru fiecare în parte. Deși unele nunți se amână, ele sunt liniștite că rochia e pe mâini bune și că avansăm cu pași mărunți până când va veni momentul ca ea să fie purtată și să strălucească.

Am decis ca din 18 mai să reintroduc în program întâlniri și probe la atelier. Însă le voi distanța mai tare ca timp, să putem dezinfecta și aerisi bine între ele.

De asemenea am creat un design în doua variante de super măști! Măști pe care clientele le vor primi cadou la atelier. Avem și mănuși, dacă e nevoie.

Acesta e designul. Care mesaj vă place mai mult? În română sau în engleză?

Momentan modelul e disponibil doar pentru clientele existente, însă mă gândesc și la posibilitatea de comercializare a modelelor personalizate curând.

Am făcut și un Tik Tok despre procesul de creație:

https://vm.tiktok.com/3fLqLC/

Despre Tik Tok aș vrea să povestesc un pic într-o postare viitoare, deoarece sunt multe controverse legate de această aplicație.

Voi o folosiți?

Love,

Laura