Bye bye 2011!!!! …2012, please be good to me! 07/01/2012 – Posted in: dresses, friends, lace, ME, my work, necklace

In primul rând….LA MULŢI AAAAAAAANI!!!!! Am lipsit ceva vreme, aşa că postarea aceasta va fi una destul de lungă, comparativ cu perioada ȋn care nu am avut activitate pe blog.

Hmmmm, cu ce să ȋncep?!?!?!

Incep cu rochiile făcute pentru Crăciun/ Revelion. Clients(friends) first, me after!

Am făcut două rochii asemănătoare, dar diferite, una pentru Miha(cea roşie…şi am primit si poze de la Revelion ȋn ea, yeeeeeeeeeeeeeey!), şi cealaltă pentru Cristina(cea gri ȋnchis), la care i-am facut şi buzunare, accent ce mie ȋmi place mult la o rochie-poţi sa ȋţi depozitezi telefonul acolo!


Cu ce m-am ȋmbracat eu de Revelion? Hmmm…sper să nu vă dezamăgesc, dar nu mi-am făcut o rochiţă pentru eveniment, pentru ca nu am stiut ce fac până ȋn ultimul moment, şi cand am aflat, localul+petrecerea(disco anii ’80) nu prea erau de rochiţe. Aşa că mi-am facut un papion de piele, si o pereche de pantaloni cu talie ȋnaltă(şi papionul şi pantalonii i-am facut in data de 31!).


Şi odata ȋnceput 2012, am mai făcut pentru mine o bluziţă de voal pentru ţinute office, şi un colier care ȋmi place tare mult cum a ieşit.


Acestea fiind spuse, vă doresc tuturor celor care ajungeţi intenţionat sau accidental la mine pe blog, un 2012 echilibrat, fructuos, colorat frumos de oameni dragi, familie, sănătate şi ȋmpliniri!!!