A KRZ Week 07/11/2023 – Posted in: atelier, collection, Design, KRZ by Kirizza

A fost odată ca niciodată o colecție de hanorace, cu mesaje care defineau fiecare zi a săptămânii. Una mai KRZ ca alta…

Cândva, acum vreo 3 ani, pe vremea când brandurile erau încă unite sub numele Laura Chiriță, iar casa lor era acest site (între timp au crescut mari și au plecat la facultate, în chirie, pe www..kirizza.com), am făcut o colecție cu zilele săptămânii, cum e una mai de Rahat ca cealaltă. Ea arăta așa:

Apoi s-a născut KRZ by Kirizza, iar multe din piesele și colecțiile urbane Laura Chiriță au fost reînterpretate și readuse la viață sub eticheta KRZ. A venit rândul și acestei colecții, sub numele A KRZ Week!

Ea nu a venit singură, ci însoțită și de borsete în colaborare cu MELIKA

Pe Meli poate o țineți minte, a fost asistenta mea la atelier aproape 4 ani de zile. După care și-a deschis propriun ei brand de bags & festival wear: Melika. Iar acum am colaborat cu ea pentru această serie drăguță de borsete în toate zilele săptămânii.

Pe lângă borsete au început să apară încet-încet și insigne metalice cu mesajele zilelor voastre preferate. Momentan avem Luni și Sâmbătă pe site. Toată colecția A KRZ Week o găsiți aici: https://kirizza.com/product-category/krz/a-krz-week/

Recomand să luați și un set de stickere cu orice comandă, nu știți când vă sunt de folos;).

Avem așa:

LUNI:

MARȚI:

MIERCURI:

JOI:

VINERI:

SÂMBĂTĂ:

DUMINICĂ:

Le găsiți pe www.kirizza.com toate.

Să aveți o zi Sub Control!

Laura,

The PIZZA of KIRIZZA.