3 ani de Atelier Laura Chiriță! 04/09/2018 – Posted in: business, EVENT – Tags: , ,

Astăzi se împliesc 3 ani de când am scos actele de la Registrul Comerțului pentru firma Laura Chiriță Design SRL. Ani de design sunt mai mulți, dar nimic nu se compara cu designul combinat cu antreprenoriatul.

Ce am învățaț eu în acești 3 ani?

Am învățat:

  • Am  învățat atât de mult despre business, încât să îmi dau seama că nu știu mai nimic și probabil nu mă voi simți niciodată specialistă și clar nu aș putea da sfaturi nimănui despre afaceri!
  • Am învățaț că atelierul e ca un copil, în care trebuie să învestești mult timp și atenție până crește iar în timp ce crește realizezi că te învață el mai mult pe tine ca tu pe el.
  • Am învățaț că un business este oglinda valorilor morale și a integrității persoanei care îl deține/conduce. Și că viața ta personală și momentele prin care treci se reflectă în munca ta. De asemenea cuvântul tău valorează mult dacă poți și livra ceea ce promiți.
  • Am mai învățat și că nu poți mulțumi pe toată lumea, nu le poți face pe toate sau cel puțin nu bine, iar atunci când greșești din aglomerare/epuizare trebuie să îți asumi și să cauți soluții plus să înveți din momentele riscante. (un eșec sincer e un câștig mult mai mare pentru business ca un câștig forțat).
  • Am învățaț ce înseamnă răbdarea și cât de grea e atunci când știi unde vrei să ajungi/ce rezultat vrei să ai, dar procesul nu e deloc rapid.
  • Am învățaț că fără familie, prieteni și oameni dragi din jur/cliente atelierul nu ar exista oricât de mult mi-ar purta el numele. Cine zice că  reușește 100% singur nu prea știe ce zice și nici ce fain e când prieteni dragi vin cu laptopul să lucreze lângă tine doar să petreceti timp împreună, sau te ajută să cari sus o mașină nouă de cusut/role de material.
  • Am învățat cât de frumoasă e prietenia cu oamenii din domeniu și faptul că un sfat bun/o recomandare de la unul din ei la momentul potrivit valorează enorm. Deoarece ei sunt oamenii care înțeleg prin ce treci (Cucu, Bea, Arina, Bobar & more…de voi zic!)
  • Am învățat că nu poți prezice prea mult din sezonul/anul următor și că asta e partea faină! Că nicio zi nu seamănă cu alta, niciun proiect cu celălalt și clientele sunt unice fiecare în felul lor.
  • Iar în ultimul rând am învățat că fiecare an mă face să fiu tot mai entuziasmată de următorii!

Dar cred că mult mai multe lucruri m-a învățat atelierul pe mine și mai ales despre mine!

La mulți ani, Atelier Laura Chiriță! Abia îți aștept majoratul!

PS: Mulțumesc mult Ștefan Pleșa pentru poze! Știa eu că vom mai lucra împreună cândva!

Mulțumesc Baloane cu Haz.