2019, an frumos! Banchete, domnișoare de onoare și zâne! 08/01/2020 – Posted in: atelier, brand, Fashion, Laura Chiriță, Rochii – Tags: , ,

La mulți aaaani! Deși anul nou deja a început în forță, tot simt nevoia să mă uit în urmă la 2019 și să mă bucur de toată munca și de toate clientele minunate.

Astăzi am ales special doar banchete și domnișoare de onoare, în multe variante și culori, pentru a vă inspira! Multe din voi acum începeți căutările pentru rochia ideală de banchet, ori sunteți viitoare mirese și vă gândiți cum vreți să fie rochiile pentru domnișoarele de onoare. Iar acest articol l-am gândit ca o reamintire că nu există reguli  sau restricții de culoare, lungime, model, doar acelea impuse de voi.

Eu vă propun să alegeți ceea ce vă place, în ce vă simțiți bine și frumoase și mai important, ceva făcut cu drag special pentru voi!

Vă aștept cu programări la atelier în perioada următoare, pentru a crea împreună modelele cele mai frumoase pentru evenimentele voastre de anul acesta. Recomandarea mea e să plasați comanda din timp, pentru a vă rezerva un loc sigur, mai ales dacă aveți evenimentele până în luna mai-iunie.

Pentru programări : 0748096029 sau mesaj pe FB: Atelier Laura Chiriță ori instagram: laurachirita.ro

Vă las cu zânele din 2019, să vă inspire!