Transport și livrare

 

 O parte din produsele noastre se realizeaza doar la comandă, asigurându-ne astfel că acestea se potrivesc mărimilor tale. După trimiterea comenzii veți fi anunțati de timpul de execuție al produsului în funcție de complexitatea modelului și data de livrare.

Livrarea produselor se face prin intermediul Fan Courier (24-48 ore). În perioadele aglomerate ale anului, sărbători sau alte evenimente, durata expedierilor poate varia. În cazul în care au loc întârzieri ale livrarilor veți fi redirecționați către reprezentații firmelor de curierat. Taxa pentru livrare a coletelor cu plata ramburs este de 20 lei pentru firmele de curierat. Pentru coletele cu plata prin transfer bancar, taxa de livrare este de 10 lei Fan Courier, sau gratuită pentru comenzi peste 300 de lei . Coletele vor fi livrate dupa confirmarea transferului bancar.

Pentru comenzile din Timișoara, produsele se pot ridica din Atelier Laura Chiriță, Bv. Gen. Ion Dragalina, nr. 7, etaj 2, ap 15 cu o programare în prealabil.

 

În cazul în care produsul nu vi se potrivește acesta poate fi înlocuit sau ajustat. Odată ajuns la noi vă vom contacta pentru a vă confirma timpul de execuție al modificărlor și stabilirea noii date de livrare.  În cazul în care nu sunteți mulțumiți de produsul nostru și nu doriți să îl înlocuiți, aveți dreptul de a returna produsul. Plata contravalorii returului urmează să fie făcută în maxim 48 de ore de la recepția produsului returnat, prin transfer bancar. Nu vor fi acceptate retururi despre care nu am fost informați, astfel clientul are obligația de a-și prezenta prin e-mail dorința de a returna un produs, la contact@laurachirita.ro și să aștepte detaliile noastre referitoare la procedura de returnare. Taxa de transport a coletului nu va fi returnată. De asemenea taxele de retur vor fi suportate de client. Coletul trebuie returnat în 5 zile de la stabilirea termenilor de retur.

Nu se pot returna produse cu etichete murdare sau rupte, urme de uzură prin purtare, cu urme de machiaj, deodorant, pete, crăpături, rupturi, sau sunt utilizate in alte condiții decât cele prevazute în instrucțiunile de întreținere. Pentru îngrijirea adecvată a produselor vă rugăm să citiți eticheta din interiorul produsului. Nu se pot returna produse despre care nu s-a notificat dorința de returnare in 14 zile de la primirea coletului.

Produsele realizate la comandă specială (cu mici modificări pentru client), nu pot fi returnate.