Mască textilă reutilizabilă

Acum aproximativ o lună, lumea și realitatea noastră a fost întoarsă cu susul în jos, iar noi a trebuit să ne adaptăm viețile unei noi realități. După câteva zile de panică și brainstorming, am făcut unele teste și am decis să fac măști textile. Atât pentru uz personal, familie, donații, dar și pentru vânzare.

Pentru măști am decis să creez o pagină separată de Facebook și Instagram, să fie ușor de găsit produsele și să nu se amestece printre rochii și mirese. Comenzile se pot plasa direct în mesaj pe acele pagini și se ridică direct de la atelier sau se trimit prin curier oriunde în țară, dar și local prin curier/Glovo.

Acum vreau să vă povestesc despre măști și despre importanța purtării lor. Mai ales acum că au devenit obligatorii în spațiile publice, de copii pe mai multe mărimi în funcție de vârstă. Măștile sunt în mai multe mărimi: de adult și de copii în mai multe variante în funcție de vârstă.

Le puteți găsi în două modele/variante:

Model 1

Mască textilă, reutilizabilă, din bumbac în două straturi, cu filtru TNT la interior pentru o filtrare mai bună a particulelor inspirate. Masca este croită pe forma feței și oferă o etanșare bună pe toată durata purtării.

Compoziție:
• Bumbac 100 % în două straturi;
• Filtru din material TNT nețesut într-un strat;
• Elastic/panglici reglabile;
• Ambalaj individual;

*materialul TNT e potrivit protecției respiratorii, el neavând orificii din
țestură prin care ar putea trece particule dăunătoare organismului.

Model 2:

Mască textilă, reutilizabilă, din bumbac în două straturi, cu filtre detașabile în 3 straturi, din TNT, la interior pentru o filtrare mai bună a particulelor inspirate. Masca este croită pe forma feței și oferă o etanșare bună pe toată durata purtării.

Compoziție:
• Bumbac 100 % în două straturi;
• Filtru din material TNT nețesut în câte 3 straturi la un filtru-rezervă. Fiecare mască fiind prevăzută cu câte 3 rezerve.
• Elastic/panglici reglabile;
• Ambalaj individual;

*materialul TNT e potrivit protecției respiratorii, el neavând orificii din țestură prin care ar putea trece particule dăunătoare organismului.